Senin, 21 November 2011

totokromo ningali hikam


Stengah saking olo ne totokromo
Tatkala ningali sopo siro ningali ing kawulo
Kang ndadi aken ingkang manggon,
Kelawan wujude piro2 wirid
Piro2 penggawean kang nungkul aken opo laki
Saking njumenenge kelawan aurot
Kelawan suwene
Kasil opowirid ing dalem lati
Utawi sifat piro2 wong kang ahli ibadah
Lan sifate wong kang ahli zuhud
Lan ojo ngremehno sopo2 siro

Ora ningali sopo siro kang tanda2ne makrifat, arifin,
Ninggalaken ikhtiar
Bersih diri
Piro2 kekarepan, nglanggeng aken sibuk, lan ora ningali siro……
Krono setuhune demen ng Allah:

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar